coaching & consults

Wil je een diepere verbinding met jezelf? In onze gesprekken krijg je meer duidelijkheid over wat er onder de oppervlakte bij je leeft en wat je nodig hebt. 

Ik ben benieuwd naar jouw onderwaterverhalen. Ik beloof je dat je met nieuwe inzichten weer boven komt. Elke keer opnieuw. Zo leer je jezelf steeds beter kennen en jezelf te geven wat je nodig hebt op dit moment.

En een energiebehandeling, die deel kan uitmaken van het gesprek, helpt je om blokkades los te laten en in balans te komen. De combinatie van gesprek en behandeling heeft een krachtig effect.

Als je je rust hervindt en handelt vanuit je kern, je diepste wezen, voel je je blij en krachtig. Dan straal je en gaat wat je doet je makkelijk af. Dan ervaar je je werk als spelen en vice versa. 

coaching

Ik werk heel intuïtief. Samen dalen we af en onderzoeken waar je behoeftes liggen. En als we die weten, gaan we op zoek naar antwoorden. Er is niemand die jou beter kent dan jijzelf, dus de antwoorden zitten ook in jezelf. Hoe kun je die ontsluiten? 

driegesprekken

Bij een driegesprek is de dynamiek anders. Er is er één die praat en er zijn er twee die luisteren. Dat zorgt voor meer diepgang en verassende inzichten, die voelen als een verrijking.

teamcoaching

Bij teamcoaching onderzoeken we wat de stromen en de blokkades zijn in de communicatie binnen jullie team. Wat gaat er goed? Waar lopen jullie individueel tegenaan? Wat kan er beter?

zakelijk consult

Ben je ondernemer of zzp-er en heb je een concrete vraag over je persoonlijke ontwikkeling of heb je behoefte aan iemand die met je meedenkt? Dan is een zakelijk consult een idee.

persoonlijk consult

Heb je een concrete vraag over je persoonlijke ontwikkeling en heb je behoefte aan iemand die met je meekijkt en denkt? Dan is een persoonlijk consult een idee.

ontwikkeling creativiteit

Ben je het contact met je creativiteit kwijtgeraakt? Dan is het een goed idee dat je die connectie weer gaat voeden. Ik coach je daar graag bij.

ervaringen

Hieronder vind je een selectie aan referenties van coachees en opdrachtgevers. Deze geven een beeld hoe mensen hun samenwerking met mij hebben ervaren.