driegesprekken

dynamiek en verdieping

Bij een driegesprek is de dynamiek anders. Er is er één die praat en er zijn er twee die luisteren. Dat zorgt voor meer diepgang en verrassende inzichten, die voelen als een verrijking.

vervolg op coaching

Driegesprekken zijn een mooie manier om een vervolg te geven aan coaching. We horen dan ook het perspectief van je leidinggevende of collega en je krijgt feedback van iemand uit je naaste omgeving. Dit maakt het makkelijker om datgene wat je in de coachingssessies hebt geleerd te integreren in je leven. De inzichten worden dieper verankerd.

bemiddeling

Driegesprekken zijn een effectieve manier om te bemiddelen. Er ontstaat sneller begrip voor elkaars perspectiefpunt en vanuit dat begrip ontstaat er weer ruimte. Ruimte om er te mogen zijn. We delen onze persoonlijke ervaringen en ontdekken samen wat nodig is om de communicatie weer vlot te trekken. Dat werkt verhelderend en verrijkend.

vorm

Een driegesprek duurt een uur. In overleg stel ik een offerte op voor het gewenste aantal gesprekken. Een andere mogelijkheid is dat we na elk gesprek bepalen of en wanneer een volgend gesprek wenselijk is. Mijn uurtarief is 100 euro exclusief reiskosten en BTW.