jeanette

Ik ben Jeanette Kamphuis. Ik werk als coach en HR adviseur voor bedrijven, overheidsorganisaties en zelfstandige professionals. Daarnaast maak ik blogs en films over het onderwaterleven.

Ben je op zoek naar coaching voor jezelf of voor je team, lees dan mijn verhaal. Wellicht kan ik iets voor je betekenen.

ontwikkeling en communicatie

Persoonlijke ontwikkeling en communicatie lopen als een rode draad door mijn loopbaan. Voordat ik in 2006 mijn eigen bedrijf startte, heb ik gewerkt bij bedrijven en bureaus in de zakelijke dienstverlening. Binnen HR is mijn specialisme HRD (human resources development). Ik help mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

franse taal- en letterkunde

Taal, literatuur en reizen hebben altijd mijn belangstelling gehad en waren een drijfveer om te kiezen voor een taal als studie. In 1990 ben ik afgestudeerd in Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik een jaar in Chambéry gewoond.

coaching

In mijn werk kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om mensen te helpen bij loopbaankeuzes en professionele groei. Ik groeide door van recruitment naar management development en coaching. Gaande de rit heb ik cursussen gevolgd ter verdieping, maar het belangrijkste leer ik in de praktijk door de diepe verbinding die ik ervaar in de gesprekken. Ik geniet van mijn werk!

duiken en filmen

Daarnaast houd ik van muziek en literatuur en ben ik graag buiten actief. Vroeger heb ik veel gehockeyd, tegenwoordig loop ik hard, wandel in de natuur en duik en film onderwater.

In 1996 heb ik mijn eerste duikbrevet gehaald. Ik vond het zo leuk dat ik cursussen ben blijven volgen en tien jaar instructeur ben geweest. Ik had er plezier in om mensen te begeleiden onderwater. Uiteindelijk ben ik gestopt als instructeur om meer tijd te hebben voor het filmen. Met onderwaterfilmen ben ik begonnen in 2011. Ik kan mijn creativiteit erin kwijt. Met film en blog vertel ik wat ik onderwater beleef.

In coaching komt deze interesse weer terug. Ik help mensen graag om in contact te komen met hun eigen creativiteit. Het uitwisselen van verhalen vind ik zeer inspirerend.