klankborden

verankering

Klankborden kan een fijn vervolg zijn op een coachingstraject. Je hebt je coachingsdoel bereikt en in de klankbordgesprekken veranker je dieper wat je geleerd hebt.

casuïstiek

Je past de nieuw verworven inzichten uit de coaching al toe. We bespreken dilemma’s uit de praktijk. De gesprekken zijn meer zoals tussen collega’s: ‘Hoe zou jij dat doen?’ of ‘Iemand heeft een pijnpunt van me aangeraakt, dat zie ik nu maar ik vind het nog steeds lastig om mee om te gaan’. Aan dat soort voorbeelden kun je denken. 

frequentie

De gespreksfrequentie ligt meestal lager dan in een coachingstraject. Zie het als vormbehoud binnen de sport. Je hebt de trainingsfrequentie met de coach en de zelfstandige trainingen. Het is goed om regelmatig terug te kijken op wat je hebt gedaan, niet alleen of je inhoudelijk hebt geleverd wat je wilde, maar ook hoe je je daarbij voelde. Heb je goed voor jezelf gezorgd? In die zin is klankborden vooral een tussenstap naar zelfzorg. Doel is dat je je reflectietijd zelfstandig gaat inbouwen in je week.

vorm

Elk gesprek duurt twee uur. Ik vraag je om na elk gesprek een reflectieverslag te schrijven dat je me toestuurt, zodat ik me kan voorbereiden op ons volgende gesprek. 

De duur van een klankbordtraject varieert. Het uurtarief is 100 euro exclusief reiskosten en BTW. In overleg stel ik een offerte op maat op.