ontwikkeling creativiteit

Ben je het contact met je creativiteit kwijtgeraakt? Dan is het een goed idee dat je die connectie weer gaat voeden. Ik coach je daar graag bij.

Iedereen wordt blij van creatieve expressie. Op zulke momenten uiten we wie we ten diepste zijn. Ik ben hier zelf al jaren mee bezig, in mijn werk als coach en als maker van videoblogs. De combinatie van deze twee zaken die ik het liefste doe, toont wie ik ben. De coaching beïnvloedt de manier waarop ik onderwater film en vice versa. Dit zorgt bij mij voor een goede balans.

balans

Ik merk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een nieuwe balans in hun leven. Een balans waarin ruimte is voor die andere kant van henzelf, die in de loop der jaren steeds meer naar de achtergrond is verdwenen. Door studie, denkwerk, heel drukke agenda’s, noem het maar. En langzamerhand sluipt de twijfel erin of we nog wel creatief kunnen zijn. Het goede nieuws is; iedereen is creatief! Elke ademhaling is zelfs een scheppende daad en elk moment kun je ervoor kiezen om die ruimte weer te creëren

contact herstellen

Als je weer in contact bent met je creatieve bron, wordt wat je doet, betekenisvoller en effectiever. Of het nu gaat om je werk of je hobby. En je gaat weer stralen! Het is zo fijn om iets wat jij belangrijk vindt, de wereld te tonen. Ook spannend natuurlijk, dat hoort erbij. Zoiets bouw je rustig, stap voor stap, op. Je traint je scheppend vermogen zoals je je spieren traint. Door het te doen!

stap voor stap

In vijf sessies van elk een uur gaan we op zoek naar jouw manier om vorm te geven aan je wensen. Om een nieuwe balans te vinden. Of om datgene te gaan doen wat je al langer wilde. Of om uit te vinden welke vorm van creatie het beste bij jou past. Jouw persoonlijke vraag wordt leidend. En dan ga je aan de slag.

Je gaat een eerste concept schrijven of tekenen of filmen, of de manier waarop je je wilt uiten verder onderzoeken. Wat borrelt er binnenin je en wil gezien worden? De volgende sessies kijken we samen naar je werk. Wat heb je gemaakt? Is het al in de richting van wat je dacht? Welke hulp kan je erbij gebruiken?

In de vijfde en laatste sessie kijken we terug op je proces en waar je nu staat. Het is belangrijk om de stappen die je gemaakt hebt, te zien. Dat geeft moed voor de volgende horde. Want zo voelt het soms, iets creatiefs maken vergt moed!

waar

Ik werk landelijk en alle gesprekken gaan via beeldbellen. Woon je in de buurt? Dan ben je ook van harte welkom bij mij thuis in De Meern.

resultaat

Na de vijfde sessie ontvang je een evaluatieverslag van me. Hierin beschrijf ik duidelijk wat je beginvraag was, wat je al bereikt hebt, waar je naartoe wilt en wat je hiervoor nodig hebt. Hier kun je zelf mee verder en op terugvallen als houvast.

Twee maanden na afronding van onze samenwerking bel ik je om te horen hoe het gaat met je creatieve expressie. En mocht je daar behoefte aan hebben, dan kun je aanvullend losse sessies boeken om je verdere ontwikkeling te monitoren.

prijs

Dit hele traject – vijf sessies en een evaluatieverslag – bied ik je aan voor 600 euro inclusief btw. Vooraf betaal je de helft, 300 euro, en na ontvangst van je persoonlijke evaluatie betaal je de tweede helft. Betaal je het gehele bedrag vooraf? Dan krijg je 25 euro korting en betaal je 575 euro. Ben je ondernemer? Dan gelden bovenstaande bedragen exclusief btw.

Heb je nog vragen en wil je een idee krijgen of het klikt tussen ons, bel me dan even 06 51543025. Ik spreek je graag! Wie weet is het het begin van een fijne samenwerking.