persoonlijk consult

Ben je een particulier en heb je een concrete vraag over je persoonlijke ontwikkeling? Dan is een persoonlijk consult een idee. 

Zo’n gesprek duurt een uur en een energiebehandeling kan hier deel van uitmaken. Alles wat ik heb beschreven over mijn persoonlijke werkwijze bij coaching is natuurlijk ook van toepassing op een consult. Ik zet mijn intuïtie en ervaring in om je verder op weg te helpen.

hoofd en hart

Ons hoofd is dienstbaar aan ons hart. Ons analytische brein is noodzakelijk om ons leven in juiste banen te leiden, maar ons hart is onze bron van geluk. Hoe leren we weer te luisteren naar de fluisterstem van ons hart? Daar kan ik je bij helpen, zodat je aan het einde van het consult een duidelijker beeld hebt hoe je verder wilt met je vraag.

Je hebt bijvoorbeeld een helder inzicht gekregen, of je hebt je gevoel duidelijker in kaart gebracht, of je hebt een vertaling kunnen maken van een idee naar een stappenplan. Hoe dan ook, aan het einde van ons gesprek ben je weer een stap verder.

Het gesprek kan plaatsvinden via beeldbellen of bij mij thuis in De Meern, vlakbij Utrecht.

Een persoonlijk consult duurt een uur en kost 100 euro inclusief BTW. 

Klik op de button als je een afspraak wilt maken. Wil je meer informatie? Bel me dan even. Krijg je meteen een idee of het klikt tussen ons!